header-image

Algemene Ledenvergadering

Uitnodiging

LET OP: de fysieke locatie zal niet doorgaan, de ALV is alleen nog online.

Best SNT-lid,

Graag nodigen wij je uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) van SNT op dinsdag 15 december 2020 om 20:00. Deze zal plaatsvinden in Spiegel 3 online via Google Meet. De link naar de meeting zal één dag voor de ALV hier te vinden zijn. De stukken zullen van tevoren online gezet worden.

Als je van plan bent naar onze ALV te komen verzoeken we je dit forumulier in te vullen, zodat we het aantal aanwezigen kunnen bijhouden. Helaas is er door de COVID-19 situatie maar een beperkt aantal plekken vrij. In de ALV zaal zijn maximaal 10 mensen toegestaan, dit betekent dat er 4 leden fysiek kunnen komen naast het bestuur. Als je het formulier ingevuld had, maar toch niet kan, laat het ons a.u.b. van tevoren weten.

Als je er voor kiest om online te ALV te volgen, houdt er rekening mee dat de communicatie niet optimaal kan zijn. Het bestuur zal haar best doen op te letten voor vragen in #snt. We raden aan om de of Google Meet uitnodiging te joinen, waar een moderator de vragen zal bekijken, of om je vragen van tevoren te mailen naar bestuur@snt.utwente.nl. Je ontvangt de Google Meet uitnodiging na aanmelding op het Google formulier hierboven.

Mocht je een herinnering voor de ALV willen ontvangen, stuur dan een mail naar alv@snt.utwente.nl.

De ALV kan via een stream worden gevolgd.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van SNT

Stream

De stream is te vinden op https://streaming.snt.utwente.nl/ (flash) en https://streaming.snt.utwente.nl/hls/.m3u8 (VLC). Via #snt op IRCnet kan feedback worden geleverd.

Google Meet: link verwijderd na ALV

Stukken

Stukken archief

2020

2019

2018

2017

2016

2015

Geschreven door SNT op Thursday May 23, 2019