Studenten Net Twente
making the net work

Digitaal Administratie Systeem (DAS)

Het Digitaal Administratie Systeem (DAS) is een webapplicatie gemaakt door SNT om de ledenadministratie bij te houden. Ieder persoon die toegang wil tot het netwerk van de Universiteit Twente dient zich te registreren in DAS. In DAS staan alle netwerkkaarten van alle campusbewoners geregistreerd waardoor ze gebruik kunnen maken van het netwerk en het internet.

 

De voordelen

DAS biedt een online service centrum waar te allen tijde en vanaf iedere willekeurige computer uw persoonsgegevens kunt aanpassen en up-to-date houden. Ook is het makkelijk om de geregistreerde netwerkkaarten te bekijken, aanpassen en toevoegen. Omdat alles nu digitaal gaat is het niet meer nodig om langs de SNT Helpdesk te komen om toegang te krijgen tot het netwerk van de universiteit. Met DAS kan de gebruiker dit helemaal zelf doen vanuit zijn luie stoel.

 

De toekomst

Juist omdat DAS een online service centrum is, kan het ook ruimte bieden aan nieuwe projecten waar studenten actief mee bezig zijn. In de toekomst is het mogelijk om eigen multicast IP adres te reserveren. Daarnaast wordt het mogelijk om het dataverkeer grafisch weer te geven in DAS. Heb je een vernieuwend idee? Laat het de SNT Helpdesk weten of wordt zelf actief lid bij SNT!

Partners

Contact

SNT Helpdesk
Citadel via "Servicedesks ICT" op O&O Plein

Klik voor openingstijden

(053) - 489 3266
helpdesk@snt.utwente.nl
SNT Helpdesk

SNT Kantoor
Bastille 317
bestuur@snt.utwente.nl

Postadres
Universiteit Twente tav SNT
Bastille 317
Postbus 217
7500 AE Enschede