Studenten Net Twente
making the net work

IRC-server

SNT host meerdere IRC-servers van IRCnet. Binnen SNT verzorgt de SysCom het beheer van de machines waar de IRC-servers op draaien.

We hosten een Nederlandse IRC-server en een wereldwijd toegankelijke IRC-server. Daarnaast kan de Nederlandse IRC-server ook via IPv6 bereikt worden. Zoals eerder gezegd maken deze servers maakt deel uit van IRCnet.

IRC-servers

Je kunt de IRC-servers op de volgende plek vinden:

  • irc.snt.utwente.nl (Nederlandse IRC-server)
  • openirc.snt.utwente.nl (Wereldwijde IRC-server)
  • irc.snt.ipv6.utwente.nl. (Nederlandse IRC-server via IPv6)

SNT op IRC

Kom voor de gezelligheid eens rondkijken in #snt, het officiële chatkanaal van de SNT. Je bent ook altijd welkom in #utwente een onofficieel kanaal voor alle UT studenten, dat spontaan is ontstaan tijdens de TWRC-brand.

Veel chatplezier!

Verantwoordelijkheid

Hoewel SNT ruimte biedt aan deze IRC-servers, gaat noch SNT noch haar leden over het gevoerde beleid op deze IRC-servers. Hiervoor bestaat een internationiaal netwerk van IRCnet-serverbeheerders. Wel heeft SNT verscheidene mensen in haar gelederen met een aanzienlijke dosis verstand van IRC en de mogelijkheden.

Indien je contat zoekt met een IRCnet-operator, kun je deze bereiken via irc@snt.utwente.nl. Dit e-mailadres is opgezet om de bereikbaarheid te verbeteren, maar de mensen naar wie de e-mail verstuurd wordt, vallen niet onder SNT.

Partners

Contact

SNT Helpdesk
Citadel via "Servicedesks ICT" op O&O Plein

Klik voor openingstijden

(053) - 489 3266
helpdesk@snt.utwente.nl
SNT Helpdesk

SNT Kantoor
Bastille 317
bestuur@snt.utwente.nl

Postadres
Universiteit Twente tav SNT
Bastille 317
Postbus 217
7500 AE Enschede