Studenten Net Twente
making the net work

Contactinformatie via Mail

 

De vereniging Studenten Net Twente is op meerdere gebieden actief. Om ervoor te zorgen dat je vraag zo snel mogelijk correct beantwoord wordt, is het belangrijk dat de juiste personen benaderd worden.

Helpdesk

Voor vragen over ondersteuning voor campusnet-, ADSL-, en inbelverbindingen en elke andere vraag waar geen apart adres voor is. Zie verder de helpdeskpagina voor uitgebreidere contactinformatie en openingstijden etc.

ICTS Servicedesk

Voor vragen over je UT login/wachtwoord/mailadres en bijvoorbeeld de elektronische educatie diensten als TeleTop, Tast, Tost alsmede ook de Nieuwsserver moet je niet bij ons zijn, maar bij de dienst ICTS.

Wespmaster

Voor het aanvragen van webaccounts (voor bijvoorbeeld verenigingen), uitbreidingen van functies voor deze accounts (meer ruimte, vhost etc.), vergeten wachtwoord enz.

Postmaster

Voor problemen met een leden.snt.utwente.nl E-mail account. Aanvragen voor deze accounts kunnen bij de Helpdesk worden ingediend.

Abuse

Voor het melden van misbruik van de thuiswerkplek voorzieningen. Hieronder valt: hack pogingen, spam versturen, virussen etc..

FTPcom

Voor vragen over de inhoud van en de mirrors op de FTP-server.

Gamescom

Voor vragen betreffende de Gameserver die wij draaien.

Webcom

Voor vragen en opmerkingen betreffende de inhoud van www.snt.utwente.nl. Vragen over pagina's die op deze server voor anderen gedraaid worden (bijvoorbeeld https://www.snt.utwente.nl/~bellettrie ) moeten worden gericht aan de contactpersonen die op deze pagina's vermeld staan en niet via een van de hier genoemde adressen.

Bestuur

Voor vragen betreffende PR, evenementen, bestuurlijke en vertrouwelijke zaken kun je contact opnemen met het bestuur. Slechts weinige emails vallen in deze categorie. In geval van twijfel kun je beter contact opnemen met de helpdesk.

 

Bezoekadres

SNT is gehuisvest op twee locaties. De verenigingsruimte waar onze vrijwilligers vaak gevonden kunnen worden is in de Bastille, kamer 317. De helpdesk zit in CI-H128, te bereiden via de zijingang van de Citadel vanaf het O&O-plein. 

Postadres

Studenten Net Twente
Bastille 317
Postbus 217
7500 AE Enschede

Telefoon: (053 489) 3266 (Helpdesk)

Partners

Contact

SNT Helpdesk
Citadel via "Servicedesks ICT" op O&O Plein

Klik voor openingstijden

(053) - 489 3266
helpdesk@snt.utwente.nl
SNT Helpdesk

SNT Kantoor
Bastille 317
bestuur@snt.utwente.nl

Postadres
Universiteit Twente tav SNT
Bastille 317
Postbus 217
7500 AE Enschede